DENGE CAM
Müşterilerinin; üretim partneri olmak , cam ve ayna konusunda tüm hammadde , hizmet ve Ar-ge çalışmalarına destek olmaktır. Zamanında teslim , ürün kalitesi , ekonomiklik ve piyasa güvenirliliğini ana politikası haline getiren Denge Cam sektöründe hızlı ve emin adımlarla büyüyerek ulusal çapta bir firma olmayı amaçlamaktadır.
DENGE CAM
BAŞLICA FAALİYET ALANLARI
DENGE CAM
Serigraf Baskı
Serigraf Baskı işlemi siparişe göre ölçülendirilmiş ve tüm yüzey ve kenar işlemeleri bitirildikten sonra kapalı serigraf baskı alanlarında özel serigraf boyalarla baskı tekniği uygulanarak gerçekleştirilmektedir.
Tek renk , iki renk baskı işlemi şu an mevcut olmakla birlikte istenildiği taktirde renk sayısı arttırılabilir. Firma bünyemizde bulunan desen arşivleri ve çeşitli uygulama örnekleri müşterilerimizle karşılıklı istişare yapılarak istenilen renkte istenilen ölçülerde istenilen desen ve biçimde siparişler oluşturulabilir. Daha Detaylı Bilgi İçin Lütfen Bizimle İrtibat Kurunuz...
DENGE CAM
Kum ve Boya
KUMLAMA
Cam yüzeyinin kumlama yöntemi ile opaklaştırılmasıdır. Seçilen desenler cam yada ayna yüzeyine folyo ile yapıştırılarak , kumlama işlemine tabi tutulur.Bu işlemden sonra boya işlemi yapılacaksa boya atolyesine sevi gerçekleşir.
BOYA İŞLEMİ
Kumlama işleminden sonra boya işlemi olan ayna yada camlar boya atolyesine alınır.Mevcut tüm renklerde yada karşılıklı anlaşma sonucu varılan özel üretim renklerle sprey boyama tekniği ile boyama işlemi gerçekleştirilir.Kurutma fırınları yada ızgaralarda hava kurutmalı bekletilen ürün bu işlemden sonra müşteriye sevke hazır hale gelir. Denge Cam desen oluşturulması ve Ar-Ge çalışmalarında tüm müşterilerine destek vermektedir.Bünyemizde geniz desen arşivi bulundurmakla beraber bu desenlerin benzersiz olmaları ve müşteriye tahsisi mümkündür.
DENGE CAM
Füzyon Tekniği
Füzyon Tekniğinde Üretim Aşaması
Yapılan tasarıma uygun olarak camlar ölçüye göre kesilir. (Bu camlar plaka halindedir) Üzerine yapılacak desene göre renkli camlar el işliği ile kesilir.Daha önce kesilmiş olan zemin camı üzerine dizilir ve fırına yerleştirilir. Bu fırınlara füzyon fırını denir. Yüksek sıcaklığa (0 dan - 900 ºC ye) kontrollü olarak çıkıp inebilen fırınlardır. Fırın içerisinde 750 ~ 850 ºC de pişen camlar bir bütün haline gelir. Fırın içindeki camlar kontrollü olarak soğutulduktan sonra fırından alınır. Füzyon camlar kullanıma veya montaja hazırdır.
Füzyon Camların Genelde Kullanıldığı Alanlar ;
Kapılarda
Pencerelerde
Merdiven kovalarındaki pencerelerde
Çatı ışıklarında
Ara bölmelerde
Duvar panolarında
Masa üstü veya duvar objelerinde
Hediyelik eşya objelerinde
Banyo ve mutfaklarda dekor veya bordür olarak
Aydınlatmalarda
Tavan aydınlatmalarında
Mobilya sektöründe
Mimaride çeşitli alanlarda kullanılıyor.